Zaloguj się aby uzyskać szybszy dostęp do funkcji. Kliknij tutaj jeśli nie masz jeszcze konta.

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym). Firmowe

rok temu Usługi Świdnica 120 odzwiedzin
Lokalizacja: Świdnica
Cena: -- zł

Najlepszymi najzdrowszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Możebyć zamontowany w salonie lub w kuchni. Posiada bardzo dobrąizolację cieplną, więc może być posadowiony bezpośrednio nablacie kuchennym lub wbudowany w ciąg mebli. Z podstawą i kółkamimoże być użytkowany na balkonie, tarasie, w altanie, jako wolnostojący w ogrodzie. Bardzo łatwo daje się przestawić, dziękikółkom. Można go przewieźć na imprezę w inne miejsce. Dostępnyjest w wielu wielkościach komory pieczenia. W najmniejszym możnaupiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersjiprofesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8 sztuk naraz. Marewelacyjnie krótki czas rozruchu. Już po 15-20 minutach odrozpalenia można go z użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty.Trzeba więc mocno się uwijać, by go efektywnie wykorzystać.Dzięki opatentowanej technologii FornInox, jest doskonałą maszynądo gotowania i pieczenia. Krótko po zakupie, można z nimnatychmiast ucztować. Rozpalanie i obsługa jego, w porównaniu dotradycyjnego pieca chlebowego murowanego przez zduna, jest banalnieprosta i łatwa. Nawet największy laik w krótkim czasie staje sięprofesjonalistą. Pieczenie i gotowanie w nim jest łatwiejsze odużytkowania grilla. Spala 2/3 mniej opału niż murowany piecchlebowy, a uzyskuje dużo wyższą temperaturę. Jest bardzoekonomiczny i wydajny. Niezastąpiony do przygotowywania całychkilku daniowych obiadów i kolacji. Żadne inne kuchenne urządzeniegrzewcze nie jest w stanie przygotować tak wysublimowanych isubtelnych smaków różnych potraw, przyrządzić tak aromatycznych,kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętegopieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonejsmakowitej skórce. Cała tajemnica tkwi w potrójnym oddziaływaniuenergii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania ikonwekcji, które występuje tylko w piecu do pizzy. Opalanie drewnemnadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat, a potrawy zachowująwiększość właściwości odżywczych. Dzięki specjalnymprzystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko sięda. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby się w nimprzyrządzić. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każda imprezastanie się wyśmienitą ucztą. Smakołyki z pieca do pizzy zachwycąkażdego uczestnika biesiady. Za potrawami z pieca do pizzyprzepadają wszystkie dzieci. Bardzo chętnie przygotowują samiswoje autorskie potrawy, a nawet chcą mieć udział w obsłudzepieca. To zabawa dla wszystkich. Do każdego pieca do pizzy możnazakupić w opcji oprzyrządowanie i akcesoria do obsługi pieca i dosprawnego przygotowywania potraw, w tym mobilne platformy, na którychznajduje się praktyczne kompaktowe wyposażenie kuchni.

Corazwiększe uznanie w pizzeriach i u prywatnych osób zdobywają gazowepiece do pizzy. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu; niewytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanychi pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dlaprzewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się pookolicy dym (nawet aromatyczny). Bez użycia zapałek, włącznikiempiezoelektrycznym, można je szybko uruchomić, pokrętłemregulować wygodnie ich mocą, bardzo szybko wyłączyć. Sąkompaktowe, lekkie i wydajne. Każdy gazowy piec do pizzy możnaszybko i bardzo łatwo przekształcić w tradycyjny piec opalanydrewnem, gdy tylko przyjdzie nam na to ochota. Specjalną przykrywkązakrywamy palniki gazowe, rozpalamy drewno i po kilkunastu minutachpieczemy lub gotujemy na aromatycznym drewnie. Tego typu uniwersalnepiece są zarówno amatorskie jak i w pełni profesjonalne do użytkukomercyjnego. Nigdy nie wiadomo, jaki rodzaj pieca będzie nam wdanej chwili potrzebny. Szczególnie dotyczy to firm świadczącychusługi cateringowe na wyjeździe. Nie wszędzie można użyć piecado pizzy na drewno, a on jeden zastępuje nam kilka różnychurządzeń gastronomicznych i do tego w najlepszej formie.

Dlaosób, które nie chcą, aby potrawy miały kontakt z dymem, ajednocześnie chciałyby ucztować tak smakowicie jak z piecemchlebowym, jest piecopiekarnik na drewno, który można montować wkuchni, salonie, jak i użytkować na zewnątrz w postaci mobilnejkuchni. Jego palenisko z widocznym ogniem opalane jest drewnem,natomiast komora gotowania i pieczenia oddzielona jest fizycznie odniego. Komora ma trzy poziomy, które możemy użytkowaćjednocześnie. Na najniższym ceramicznym pieczemy pizzę, a napozostałych dwóch poziomach inne potrawy. Piecopiekarnik maelektryczny termoobieg, który ułatwia szybkie i równomierneopiekanie potraw. Posiada wewnętrzne oświetlenie. Jest uniwersalnymurządzeniem kulinarnym dla amatorów i profesjonalistów.

Więcejtel. 683273341, 606756498 i na www.salonsobkowiak.pl